Stockholm lunch Borlänge träning Godnatt

Efter 3 timmar i bil till stockholm för att äta en god lunch, handla , 3 timmars bilresa hem för att sedan träna säger jag godnatt!

Now I feel free again, so innocent



Helgen har varit UNDERBAR, den har spenderats med dem jag tkr väldigt mycket om, ja sant!

Fredagen var det avskedsfest för Maria som stod på schemat, hon ska flytta till Uppsala för att plugga, all LYCKA till till dig min vän! Medan party pinglorna drog sig till FAlun så åkte jag, Emma, Anna, Sofia, Jossi, Sanna, Klara och Emma ner till S1, riktigt trevligt måste jag säga! Vi tog en runda tilll D för att käka lite, o hej vad vi diskuterade, väldigt väldigt trevligt Emma och Anna! Skit samma att boysen satt knäpptysta och antagligen  lyssnade stenhårt på vår härliga diskussion, vi var ju inte såå tysta!

Lördagen var min första ledig Lördag under hela sommaren, sjukt skönt! Kvällen bjöd på förfest/18 års firande av Therese, riktigt trevligt. Så skönt att ha underbara människor omkring sig, obeskrivligt! Stan och S2 blev målet. Fanns några ? petra och stina vet absolut vad jag menar, resten var perfect!
Efterfest hos Chrille sisi! Gitarren åkte fram och även MR A.H hittade sig dit för att klinka lite! Några serisösa diskussioner om fotboll och sen var det dags för taxi, klockan stod på 05.15 doh time to sleep. slocknade nog 6 tillsammans med alla smulor jag åstadkom som sällskap i sängen!

Varför händer det ofta att det är den som syns lite mer och faktiskt kanske lyckats hittat sig själv, som ses som " den som tror han/hon är något" ?? Svensk avundsjuka för att man själv inte lyckas!!!  Nej sluta upp avundsjuka svenskar,  var dig själv,alla andra är i alla fall redan upptagna!


Jag har underbara vänner, det är jag STOLT över
dreamteam

I love you bara för att du är så bra på att vara du

I love you bara för att du är grym på att vara du



Jag är lycklig , tack för det televerket

It's like wishing for rain as I stand in the desert

But It's just a drop in the ocean
A change in the weather

.



jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är

Bli medveten om livet

Vad skulle du göra om du fick veta att du skulle dö inom en månad?? Antagligen skulle du försöka hinna göra allt som du verkligen ville göra, ändå skulle du inte lyckas hinna allt! Varför inte göra livet så bra som möjligt och verkligen göra det som man vill? Våga vara annorlunda och inte göra saker för att andra gör det? För att mitt liv ska vara mitt och levas fullt ut så tänker iaf jag göra det som jag vill, jag tänker inte vara en i mängden bara för att smälta in!
Jag tänker inte ändra på mig för att andra ska tycka om mig, jag är jag och det trivs jag j*vligt bra med !!!!!!!


Där bortom himlen finns en evighet

Nyligen inhandlat två till böcker av Paulo Coelho, borde köpt fyra så det får bli två till imorgon! kanske ska dessa hjälpa mig på min färd, min färd bortom ljus och mörker.

Hoppas att mina papper ska ha behandlats i Boston nu så att jag snart kan logga in och se att de har matchat mig med en familj.

Over and out i väntan


Balans

Vad är det för märklig process som gör att en preson dras till en annan? Är det alltid den starkaste som vinner? grodan med det djupaste kvacket får flest grodfruar. Är det likadant för människor?

USA

Här kommer ni att följa min väg från det att jag får min första familj tills det att jag tillbringar mitt förhoppningsvis fantastiska år i USA :) ENJOY!

RSS 2.0