Hur ska jag "sälja" mig på bästa sätt ??

Sitter inkommen från en härlig pomenad för att ha rensat tankarna lite.  Det kryper en konstig känsla genom kroppen, en känsla jag inte riktigt kan tyda. Känslan har funnits där lite för länge och jag vet att den kommer finnas där ett herrans långt tag till , hmm! Ibland undrar jag vad modet och fröken "jag vet vad jag vill" tog vägen?

Nåja, hur säljer man nu sig på bästa sätt? (tolka det rätt, precis som det ska vara, dvs min au pair film som ska hjälpa mig hiittta rätt familj för mitt kommande år) Jag har funderat och jag inser att jag har att göra ett tag till såvida ingen hjälper mig och kommer med tips som överträffar mina egna tankar??? HEll this is not as easy som jag trodde, men heyy jag ska fixa det, ge mig några timmar bara, några timmar av envishet för attt sen förhoppningsvis inte behöva vara så envis längre - även om jag alltid kommer vara lite mer envis än dig!

Jag har alltså inte dött ut i systemet

Ett nytt mail efter 100 år, tack för det! En ny matchning i MA, verkar vara en härlig familj!  2 barn, en pojk på 2.5 år och en tjej på 4.3 år, verkar defenitivt mysiga! Får se var detta slutar :)


Bra sovsällskap?

Det är precis vad jag har, kommer saknat, men okej vi kommer ju kunna återta det soon ;)

varför är avståndet mellan skenorna 143.5 cm?? Finns det ett samband mellan äktenskapet??

När man byggde de allra första tågvagnarna använde man samma verktyg som till de hästdragna vagnarna. Varför hade de vagnarna avståndet mellan hjulen? Jo, för att de gamla vägarna car byggda för det måttet, och vagnarna måste passa på vägen. Vem bestämde att vägarna skulle ha det måttet? då hamnar vi plötsligt i en mycket avlägsen tid. Det var romarna, de första stora vägbyggarna, som bestämde det. Av vilken anledning? Jo, stridsvagnarna drogs av parhästar- och när man ställde två draghjul bredvid varandra tog de upp 143.5 centimeter. Det är alltså romarna som har bestämt hur brett det ska vara mellan skenorna för våra toppmordrna höghastighetståg. När utvandrarna for till USA för att bygga järnväg funderade de inte på om det vore bra att ändra spårvidden. De behöll samma mått. Det har till och med påverkat rymdfärgorna- de amerikanska ingenjörerna tyckte att bränsletankarna borde vara bredare, men de tillverkades i Utah och måste fraktats med tåg till rymdstationen i Florida, och bredare tankar fick inte plats i tunnlarna.  Slutsatsen är att de fick finna sig i det mått som romarna tyckte var bäst.

Någon gång i historien kom någon och sa: När ni gifter er måste ni båda frysa till is för resten av livet. Ni ska gå bredvid varandra som två järnvägsskenor och följa det utlagda spåret. Det spelar ingen roll om en av er behöver komma lite längre bort eller lite närmare ibland- det är emot alla regler. Reglerna säger: var förnuftig, tänk på framtiden och era barn. Ni får inte förändras mer, ni måste vara som skenorna. Avståndet mella dem är detsamma vid avgångsstationen, halvvägs och vid ändstationen. låt inte kärleken förändras, varken växa i början eller krympa på mitten. Det är alldeles för riskabelt. Så när de första årens glädje har lagt sig ska ni behålla samma avstånd, samma stadga, samma funktionalitet. Ni driver tåget med artens fortlevnad mot framtiden. Era barn kan bara bli lyckliga om ni håller er kvar där ni alltid har varit- 143.5 centimeter ifrån varandra. Om ni inte trivs med något som aldrig förändrats, tänk då på barnen som ni satt till världen. Tänk på grannarna. Visa att ni är lyckliga, grilla på söndagarna, se på tv, hjälp till i kvarteret. Tänk på samhället. Klä er så att alla ser att det inte finns några konflikter mellan er. Titta inte åt sidan, någon kan titta på er och det är en frestelse, der kan innebära skiljsmässa, kris, depression. Le på alla foton. Ställ fotona i vardagsrummet där alla kan se dem. Banta och träna. träna för allt i världen, så att ni kan frysa er själva i tiden. När träningen inte hjälper är det dags för en plastikoperation. Men glöm aldrig att reglerna är satt och ni måste följa dem. Vem satte reglerna? Det spelar ingen roll, fråga aldrig sådant, för de kommer aldrig att gälla för evigt, även om ni inte håller dem.


Seasons are changing and waves are crashing and stars might falling all for us?

Äntligen FREDAG vilket betyder att imorgon är det Lördag and damn vad jag bara vill lägga mig någon gång så att denna dag är över, men icke icke! Dagen är lång och kommer sluta sent, förhoppningsvis inte i gryningen för då kommer jag vara död imorgon, tro mig!  Jag ska upp tidigt och kommer inte lägga mig den mer normala mänskliga tiden, jag kommmer finnas lite längre bort i tankarna, kanske inte lika snabbtänkt som alltid, jag kommer defenitivt inte vara ensam i denna värld, sant ack så sant



Bara så du vet så kommer det inte hända nått, jag villl bara sova här

"Kryssning, Jävla kryssning, vilka idioter åker på kryssning??Åhhhhhhhhhh fråga vem som helst liksom, till och med min syster"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skulle kunnna skriva miljoner sidor efter attt ha varit med dig , och då gick vi bara i en timme, hur skulle det sett ut efter två eller till och med tre? Det är det ingen som vet och egentligen bryr jag mig inte för det är våra promenader jag kommer sakna mest i världen. Ingen kan skratta som vi kan, ingen kan heller förstå varandra som vi kan! Det räcker med några ord sen har antagligen den andra upplevt exakt samma sak, ändå kan vi disskutera det i timmar tills vi kommer på oss själva hur vi lagt ner miljoners timmmar (jag överdriver inte) på just dem. Vi ser ut som stora frågetecken varför, sen dröjer det max 5 sekunder så är vi tillbaka igen, tillbaka på ruta ett där allt började

trött? Nej absolut inte

Att vakna mitt i natten och se någon ligga konstigt utsträckt i sängen och med näsan i vädret kan få vem som helst att skratta. Att ha någon som kryper upp bredvid en som ett litet barn, andas tungt i ens öra, kan få vem som helst att känna mysighetsgraden. Att ha någon som bara väller ur sig konstiga kommentarer så man inte kan sluta skratta kan få vem som helst att ligga vaken hela natten och ändå inte vara trött på morgonen


This is it

http://www.youtube.com/watch?v=jRehmX3zlwE

This is it

http://www.youtube.com/watch?v=jRehmX3zlwE

thank god for life

Överpepp för ett tag men nu börjar det lägggas sig. Det är bara måndag men jag vet att snart är det lördag igen och då är det vår tur att spendera lite tid tillsammans. Spendera tid med några underbara människor som kanske snart inte kommer finnas i min vardag längre.  Jag vet det kommer bli tomt, men en saker är säker, jag vet att 1år bara är en liten del av livet, en del som kommer levas fullt ut  precis som dem andra.


I love you bara för att du är så bra på att vara du

Du ska veta att du gör mig lycklig och glad, du ger mig uppmärksaheten och finns där som alltid. Dig delar jag mer än gärna allt med och jag står tätt vid din sida 24 timmar om dygnet. Jag är glad att det finns en person som du verkligen gillar, jag vet att med henne vid din sida kommer jag inte behöva oro mig! Hon är underbar på alla sätt och vis. Hon är vår alldeles egen M.Å




El teknik, nej tack

I fredags slutade min tv fungera så nu blire inge mera!  Den går ju inte ens att brodera??? HJÄLP!

I helgen har det infunnit sig ett stort lugn inom mig och jag tror att det sista börjat falla på plats, jag kan ha fel men magkänslan är alltid den bästa, frågan är om den är den samma? Igår intog jag o Anna Bion för att se "Flickan som lekte med elden", inte alls överskattad och absolut värd att se. Ruskigt bra är hon, den där Lisbeth!
Regnet vräkte ner för en stund sedan och jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig fast jag borde. Sockerkicken är snart här och jag har inget botemedel att slänga ut den, skandal! Nej förresten, jag överlever.

Boken är för jävla seg men ändå tar den mig med stormsteg, den binder mig till ett beroende jag inte trodde fanns, inte här hos mig, ingenstans!  well, I guess that´s life and I can admit that I like it, I really do!


full av energi

Är jag riktigt sugen att komma hem sådär sent igen, så där sent att det nästan är lika bra att äta frukost på en gång. Så där sent att det egentligen är tidigt fast ändå väldigt sent, u got it! När man vaknar på morgonen vaknar man med det finaste sällskapet - smulor från natttens macka som man bara var tvungen att äta, just på en plats som sängen! Man vaknar och önskar att natten aldrig var slut och beger sig nu in i drömmen, eller resterande dagen där huvudet väljer att inte riktigt tänka som det brukar.
Kankse har denna känsla lockats fram lite för tidigt, det är ju ändå inte förrän nästa helg den antagligen kommer krypa sig fram och man kommer komma hem KALL , stelfrusen och ändå så Fruktansvärt belåten. Den känslan är så underbar, om man bara kunde beskriva den med ett ord skulle jag prisa gud, hallelulja! Det slog mig i dag att jag verkligen är på väg att bli en riktig livsnjutare, en sån där som verkligen njuter fullt ut, en som gör det från hjärtat och inte bara från tankarna och munnen. Jag är ingen filosof det sa jag inte, även om det vore coolt men bara för en dag eller två


höst

Kan jag i min vildaste fantasi föreställa mig detta, är det som ett lycligt slut på en film eller väntar man bara på fortsättningen och kan knappt bärga sig till nästa dyker upp? Ja jag vet faktistk inte. Förr eller senare får väl även denna saga ett gottslut right?

Jag längtar till mysiga höstdagar i Usa. Få vandra längs gatorna och se höstlöven falla ikläddd en mysig halsduk och känna höstkänslorna svalla genom hela kroppen, så där som när man bara kan skrika ut all lycka i evigheter, det tar aldrig slut. Jag vill vara där nu, jag är mer än redo att börja min vandring

Ibland har man kul åt så lite...

jag funderade just på vad jag skulle göra, det tog mig ungefär en halv minut att inse attt jag var tvungen att dela med mig av en , enligt mig, rolig konversation. Det var nämligen så att jag för några dagar sen smsade med den som jag delat säng med några dagar och kvällen slutade med att vi åxå delade säng! Jag väljer att citera denna person med ett x för att inte vara allt för tydlig ;)

X: Ja det var ni :P synd att ni inte kunde visa det medans jag var där:P men du, på S1 på fredag kanske?
J: Ja absolut, om jag är kry så
X: Hehe ja samma här:P
J: Fast jag är sugen på bio å, men du har ju redan sett beck:P vem ska jag då gå med liksom ;)
X: Ja då blire klurit ;)
J: Ja verklish o mitt internet har strejkat blääää
X: Jaaaså tråk de då:S Inga dataflörtar alltså;)
J: Hahah nej :(;)
X: Därför du utnyttjar mig :(
J: Hahah vadå utnyttjar? :P
X: Du flörtar med mig på mobilen för att ingen flört nås på msn :(
J: Hahah nej din skit du är ju min bästa flört;)
X: Tror inte att sånt där smör biter på mig:(
J: Men hallå sen när börja du sura lixom ;)
X: När du börja flörta med andra:(
J: haha jag dör av skratt ;)
X: Du skrattar för att du hör att mitt inre gråter :( 
J: Haha jag skrattar ännu mera för attt du älskar att driva med mig ;)
X:Nu försöker du bara kränka mej och sätta dig i en övre position :( Men jag kommer alltid vara bättre än så!... :(
J: Men Hahahahahahaha ;) Jag skrattar för att du är så knäpp och försöker lura mig:P även fast du vet att jag är bäst;) Asså fan X, jag garvar bara mer och mer, sjuk du är
X: Du kan säga att jag är sjuk! Men du kommer aldrig att lyckas tränga in dom orden i min själ! För den tar du aldrig!
J: Men shit sluta vara så djupnu, saknar du sovsällskap eller;)
X: Jag har alltid varit såhär djup. Du har bara ist för att kolla på djupet, hållit dina ögon på ytan. Tro inte att du ska få utnyttja mig ännu en natt! Ännu en natt av hjärtesorg och skärvor:(
J: nej men lilla gumman, hur är det fatt? ;)
X: Ja hur tror du att det känns efter år och år av hjärtesorg och slit för att du ens ska lägga märke till alla uppoffringar jag gör för dej! Jag känner mig som en tom kasse som just blivit uppfylld och trampad på igen :(
J: Hahah X jag dör ;) så sjukt kul, du är fan lite rolig ibland, jag som tänkte ge upp efter alla dessa "döa" nätter ;)

Öppna upp ditt fönster.....

...... Slå upp din dörr, släpp in ljuset och min älskling, låt allting bli som förr, låt honom veta än finns en väg tillbaks, låt honom veta att han är den enda du vill ha
Visst kan du välja att bryta nu Men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
Så varför inte låta honom vara där Du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär

De senaste 2 dagarna har jag skrattat en hel del, jag visste inte attt det gick att skratta så myclet åt ingenting och så slut i kroppen, men tydligen ! Flytta till "bättringsvägen" idag och jag ska nog kunna vara redo för morgondagens match :) Inget nyttt på au pair fronten men nu får jag nog räkna med att det kommer ta några extra dagar. Efter att Christine på CC varit inte så trevlig och inte så passsande för sitt jobb beslöt jag mig för att ändra ålder till barn 2+, och jag väntar gärna lite extra på min familj, jag har all tid i världen, jag skiter i vad du tkr :)

Cyklat med världens goaste vovvis idag, han kan man lite på i alla väder, utan tvekan!

 

om du vaknar upp i ett rött rum utan fönster och utan dörrar, var inte rädd du är bara i mitt hjärta.....

Vissa hålls lite hårdare än andra men det är inte omöjligt att komma därifrån , nej nej!

Emma är firad och kan äntligen vara "laglig" igen, tack för ännu en trevlig kväll flickor:)

I don´t know where it takes me, do you?


RSS 2.0