Your kids are your own fault

Att knäcka en nöt är ganska fashinerande. (Knäckte just en för stunden) Att man sen kan knäcka nöten på många olika sätt finner jag sen än mer fashinerande.

Jag läser förtillfället en väldigt intressant bok. För alla som känner mig vet att det finns en stor procentuell chans att den boken handlar om livet, vilket den också gör. Antingen slår boken en rakt på fingrarna, när man läser mellan raderna, eller så ger den dig som person en härlig magkänsla och klapp på ryggen för hur du har handlat. Många skulle säkerligen passera boken i bokhandeln, läsa framsidan ett x antal gånger, för att sedan skynda sig iväg, ihopp om att ingen såg hur du studerade boken. Antagligen skulle många övertyga sig själva att man inte alls behövde den eller så skulle man se sanningen i vitögat och ge den en chans.
Jag valde att ta av mig skorna för att sedan vandra längs stigen, med okänt antal stenar, för att stirra sanningen i vitögat och se hur långt bortom horisonten stigen sträcker sig.

Sittande på en klippa vid solnedgången njuter jag av läsandet mellan raderna, raderna som ger mig mer respons, uppmuntran och feedback än vad jag hade förväntat

Your kids are your own fault- varmt rekommenderad


jag tänker aldrig mer vara sur

mat i magen, skön musik och en bra bok på det.


18

Efter dagens bråk hoppas jag att vi aldrig mer kommer behöva bråka. Man lär sig av sina misstag som man brukar säga, det hoppas jag innerligt att hon gör.

Istället för att behöva laga mat, när man hem kommer klockan 8, njuter jag av den framförhållningen som smyger sig på allt mer och mer. Vem har fösett mig med denna?

18 dagar, snart så


17 dollar

och jag flyger tur och retur till los angeles. SÅJA

"please hold"

Jag hade velat sova för 1 timme sen. Jag sitter fortfarande i telefonkö, 1 1/2 timme efter att jag påbörjade mitt samtal. Inte nog med att jag sitter i kö med en telefon, här ekar det i 2, en på vardera amrstöd om fotåljen

.

Trust is a sum of hundreds of everyday experiences that affect our ability to connect with other. Little things. Things like keeping promises, showing up on time, not criticizing when angry and refraining from comical mother-in-law imitations at the neighborhood cocktailparty. But they are not insignificant, because they affect hte ability of you and your spouse to become intimate and operate as soul mates.

You don´t get a degree because you intended to go to school. Or a paycheck because you thought about showing up for work. Intentions don´t count. People get tired of hearing "I should´ve," "I would´ve," "I Could´ve" enough already! The Should´ves, Would´ves and could´ves of broken promises and commitments are not impressive. When evaluating human behavior, I always look at what people actually do, not what they say


kinesiskt sällskap i duschen

jag vet inte om det var för att duscharna är induviduella eller för att folk är för självupptagna som jag höll på att få gratis skrubbning på ryggen. Hade varit trevligt men jag tackar nog nej, Kina är inte min favorit.

Med 2 lampor som lyser känns det ganska skrämmande att köra bilen som bara vill att jag ska kolla motorn. Jag är inte bilmekaniker och tycker den borde låta bli att be mig varje gång.
Den kan inte accelerera så varje gång jag stannar (vid alla miljioners stopp som finns) kan jag tänka mig att de bilister bakom mig får känslan av den gamla tanten/gubben som inte längre borde köra bil, hon/han som saknar muskler nog för att trycka på gaspedalen. Det måste vara jag. HJÄLP!

Jag visste att dagen övningar skulle bränna riktigt ordentligt, att dem skulle vara så brännande visste jag dock inte. Avslutar med att bränna halsen också så är kvällen gjord.


Finally

ÄNTLIGEN kommer de två mest efterlängtade/väntade damerna att flyga över atlanten innan jag åker hem, kunde inte vänta mig ett bättre sällskap mot västkusten, more than GREAT!

Helgen närmar sig, första helgen på en evighet som jag inte ska någonstans. Första helgen på väldigt väldigt länge som jag hade tänkt kommunicera med omvärlden. Såklart ska mina älskade päron inte vara hemma. bra planerat fröken S!

Vi får ta det en annan helg helt enkelt mor o far :)

seger

bara 75 kvar, det var nyss 80.
Det sägs att träning ger färdighet. Jag börjar nästan tro på det efter dagens 8 mål som vi lyckades producera efter allt slit och alla uppoffringar. Vänta bara kvarnsvedens ik, alla aktiva som icke aktiva lagkamrater. Ni har ett löfte att hålla. Uppvärmningen har börjat. hoppas ni sköter eran del.

Att leva är som att älska- allt förnuft är emot det, all sund instinkt för det.




76

Hoppas att många fick sig en tankeställare från hopplockningen av gårdagens ord, det fick ialla fall jag!
kvällens blir dock inte så lång, såvida sängen väntar, helst för en timme sen.
Dag 1 är numerna avklarad, bara 76 kvar.

Manage your reaction, förhoppningsvis lär man sig något.

Ska man skaffa kille/tjej se då till att planera det hela så att du inte bara beskyller honom/henne när det tar slut.

Alla har vi chansen att göra den research vi behöver för att veta om han/hon verkligen är den person som passar bäst för det förhållande vi vill ha. I all iver beskyller man oftast allt på motparten istället för att fråga sig själv om man verkligen tog reda på dom saker man ville veta om honom/henne innan man tog beslutet och satte sig i den sits man nu hamnat i.
stör man sig på att det är stökigt och vill ha kliniskt rent vore det kanske smart om man tog reda på om motparten är slöhögen som inte bryr sig ett dugg i hur det ser ut hemma, bara kastar skit på golvet istället för att slänga det där det, för oss flesta, hör hemma.

Efter helgen vet jag med all säkerhet att jag måste ha varit väligt medveten om mina val jag gjordesom 6 åring. Ska jag se tillbaka på "valet av vänner" jag har gjort så kommer inget slå det val jag tog, ynka 6 år som jag var.

11 veckor börjar imorgon, 77 dagar. Nedräkning och motivering sen är jag hemma.

Pussssss


80 dagar

Med solen i ryggen och tårar i ögonen åkte jag den mest känslomässiga och längsta 10mils turen på väldigt väldigt länge.
Med 80 dagar kvar är jag evigt tacksam för de senaste 14 dagar jag fått spendera med dig.
Efter en timme med kalla vindar från ACn har jag också insett att ensam gör en väldigt stark men tillsammans är man starkare

Med två hektiska veckor framför mig av skolarbete och skolansökningar är det dags att ta och leta fram motiveringen igen


.

Känner mig som sirap. Undrar när återbetalningen kommer


Yayyy



20 min

När man står i valet och kvalet är det alltid extra svårt. Ena stunden tror man att man verkligen inte skulle klara sig utan någonting, i nästa stund vrider man och vänder så att gångjärnet till dörren som säger stopp nästan går av. Så står man nu där och behöver laga den nedrans dörren för att man är velig som en velgris istället för att bestämma sig. Man vet att det inte är hela världen men ändå kokar man sönder hjärnan på saker som verkar ha världslång koktid. Det tar ca 20 min att koka en kastrull med potatis, tills att den är mjuk nog för att kunna ätas, uppskattas och avnjutas till en god middag. En kastrull med potatisar skulle också säkreligen kunna vara jämförningsbar, storleksvis, med hjärnan. Enda skillnaden är att när man väl kokar hjärnan är det inte njutsningsbart, tar ibland flera dagar och ger defenitivt ingen energi, snarare äter.

Det står inte på. Jag vill inte ens tänka på det


 

00:17

jag vet egentligen inte vad jag gör uppe eftersom jag borde sova för 3 timmar sen. jag känner mig som en liten unge som lägger sig klockan 9 på kvällen, men efter en 16 timmars dag behöver jag 8 timmars sömn, om inte mer. Just nu väntar jag bara på ett svar så att allt kan pláneras. En galen kväll här i staterna är avklarad sen helgen, men det stora är än inte avklarat. Du, jag och så hon. Kan inte bli bättre. Ett sms har aldrig varit så efterlängtat, jag längtar och väntar fortfarande

110 %

Det där med motivation har jag alltid gillat, än mer när den nu ligger på  110 % .
Funderade en kort sekund på hur och vartfrån den kom från, innan jag i nästa halva av denna sekund insåg att jag har två damer att tacka för den. Skynda er hit nu. Äkta vänskap sviks aldrig. Men det visste vi ju redan.

Imorgon väntar ännu en dag med syster och barnen. Sverige besök i all ära


weekend



Med blomblad, doftande vatten och ett underbart sätt av kuddar stoppade jag igår fötterna i vattnet för att sedan få dem fina. Efter 2 timmar var fötterna färdigslipade o kreditkortet 100 dollar fattigare. Kvällen kunde inte ha slutat bättre. Efter 10 portioner glass och en grymt rolig helg har jag nu hittat en ny lördagssyssla, motivering och glöd igen. Måste denna glöd smörja kedjan till cykeln så den slipper gnissla och rosta sönder. Måtte den hålla hela vägen hem.

nu är det sängen

RSS 2.0