"Skit" för balsam

Satt och tänkte på en sak när jag var i behov av att besöka toaletten på gymmet idag. När man sätter sig på toaletten ser man en skylt på dörren som säger: Don´t flush anything BUT toilet paper down the toilet
Tänkte direkt på han/hon som är i panik och behöver göra en 2:a. Han/hon sätter sig på toaletten och tror sig kunna slappna av från två knipande skinkor, innan de snart inser att de läste skylten för sent och tvingas återigen knipa ihop och ta sig hem för att uträtta sina behov. Men gymmar man så är det väl kanske bara tänkt som lite extra träning, knipa ihop skinkor är väl ett utomordentligt tillfälle, eller?

När man står i duschen och har gnuggat håret minst en minut utan att schampot löddrat sig det minsta blir man lite lätt frustrerad. Vattnet väller i ögonen och man tar ännu en omgång schampo, i hopp om att det åtmindstone kan löddra lite mer. Efter ytterliggare 30 sekunder har det inte hänt någonting så man beslutar sig för att stänga av vattnet och överväger att ännu en gång göra ett nytt försök. Man överväger ända tills man inser att det inte längre är schampo man försöker löddra håret med. Skit för dig din balsam flaska, varför skulle du stå i vägen när håret behövde schampot som bäst? korthistoria om en liten borlänge flicka som inte alltid har koll på sina flaskor :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0